Regisseur van jouw toekomst
250 inspirerende collega's
Werken & leren

ONTWIKKELING EN PLEZIER HAND IN HAND

Ga je bij Omnyacc werken dan staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Op elk vakgebied en voor iedere groep organiseren wij uiteenlopende bijeenkomsten om je steeds ‘beter’ te maken. Zowel vakinhoudelijk, op gebied van jouw soft skills en op persoonlijk vlak. Zo kunnen wij ons echt sterk maken voor onze ondernemers!

Young Professional Dag: ontwikkeling van jong talent

Ben je net werkzaam bij Omnyacc en nog onder de 35 jaar? Speciaal voor deze jonge talenten organiseren we de Young Professional dag. Een paar keer per jaar komt deze groep samen. Een belangrijk onderdeel van deze dag is om je verder te ontwikkelen. Niet zozeer in jouw vakgebied, maar vooral op gebied van je soft skills. Zo hebben we o.a. een training gehad over klantgerichtheid. Ontzettend belangrijk in deze tijd. Ook elkaar beter leren kennen en plezier staat op het programma. Lasergamen, jumpen, borrelen: you name it. De reacties op de eerdere edities waren heel goed. Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent als het zover is!

Summercourse: PE-punten en bijscholing voor titelhouders

Heb je een titel in de accountancy of op fiscaal gebied? Dan is het belangrijk om je jaarlijkse PE-punten te halen. Naast die verplichting is continu bijscholen hartstikke belangrijk. Na je studie verandert er genoeg, dus het is niet meer dan normaal op je kennis bij te houden. Tijdens deze tweedaagse training komen de belangrijkste onderwerpen van dat moment aan de orde. Ook is er altijd een onderdeel waarbij je soft skills wordt getraind. Ook is het een mooi moment om alle collega’s van de andere vestigingen te zien en bij te praten over alles wat aan bod komt.

Accountantskring

Niet alleen hebben we jaarlijks de Summercourse, ook komen onze AA’s en RA’s zo’n 5 keer per jaar bij elkaar tijdens de accountantskring. Op onze vestiging komt een externe spreker die je de laatste belangrijkste vakkennis bijbrengt. Daarnaast is er alle ruimte om cases te bespreken en te sparren. Met deze kennis en ervaring op zak blijf je vol waarde voor je klanten en collega’s. En natuurlijk levert je dit ook gelijk de benodigde PE-punten op.

Assistentenkring

Wijsheid delen met onze klanten is een van onze peilers. Dit kan niet als wij zelf niet continu bijleren. Daarom hebben we de assistentenkring opgericht waarbij de assistent-accountants samenkomen en de laatste financiële en soms ook fiscale ontwikkelingen gepresenteerd krijgen. Dit is zo’n 5 keer per jaar op wisselende vestigingen verzorgd door een externe trainer. Zo blijf jij up to date en kun je jouw klanten optimaal adviseren.

Vaktechniek fiscaal

Meerdere keren per jaar komt het hele fiscale team samen om de laatste wet- en regelgeving met elkaar te bespreken. Ook interessante cases en uitspraken passeren de revue. Daarnaast wordt wekelijks het laatste nieuws met elkaar gedeeld. Zo zorgen we samen voor een hoog fiscaal niveau in de hele organisatie. Plus het is natuurlijk erg fijn om met elkaar te sparren!

Lonenkring

Alle looncollega’s van Omnyacc komen zo’n 4 keer per jaar samen. Tijdens deze sessies helpt een externe spreker om de kennis in het vakgebied verder te vergroten. Ook is het goed om elkaar weer te zien. Je weet elkaar daarna toch makkelijker te vinden als je wilt sparren.

Social media
Volg je omnyacc al?

JOUW NIEUWE BAAN OM DE HOEK?

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn. Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?