Samen leren door te doen
Werken bij Omnyacc Schagen
'Dicht' op onze klanten
Samen leren door te doen
Volle lunchtafel
Vrijheid om jouw rol te pakken

Op de eerste verdieping van de Piet Ottstraat 1 vind je ons kantoor. Fijn dat je er bent - staat op onze (open) voordeur vermeld. Klanten weten ons te vinden en voelen zich thuis. Wij werken met een hecht team van 20 collega’s; een mooie mix van jong talent en ervaren specialisten. Samenwerken en kennis delen is onze kracht. Voel jij je graag op je plek? Word ook onderdeel van ons team.

Over Schagen

Alles wat we doen, doen we voor onze klanten. We zitten dan ook graag ‘dicht op’ onze klanten. Zo bellen we bijvoorbeeld naar klanten wanneer wij denken dat zij wel een steuntje in de rug of goed advies kunnen gebruiken. Ook organiseren wij jaarlijks een gezamenlijk fietsevent. Of we zetten nog een extra notitie bij het online dashboard met zaken die ons zijn opgevallen. Dit wordt gewaardeerd. Ook op de werkvloer zingt dit door. Korte lijnen, overleg op de werkvloer en een stapje extra voor elkaar willen zetten. We werken voor én met elkaar. Wel zo prettig.

Wat zijn jouw sterkmakers?

Jouw inbreng is de basis en de rest leren we samen als team door te doen. Wij zeggen hier altijd: je blijft middelmatig als je geen fouten durft te maken. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf, maar ook de processen te verbeteren. Dit kan alleen met vallen en opstaan en dat mag. Wij focussen graag op wat jou sterk maakt. Wil je je hier verder in ontwikkelen? Wij worden er blij van als je verder wilt leren. Mogelijkheden om te specialiseren zijn bij ons daarom meer dan bespreekbaar.

Uitblinkers van kantoor

Alle specialismen zijn aanwezig onder één dak. Naast onze kernactiviteiten accountancy en fiscaliteit kunnen ondernemers voor nog veel meer zaken bij ons kantoor terecht. We noemen deze diensten graag even op, want we zijn er best trots op:

  • Een uitgebreide salaris- en HRM-dienstverlening. Karina, Irene, Gwenda en Brenda ondersteunen onze klanten graag of nemen het volledig uit handen. Van salarisadministratie, duurzame inzetbaarheid en verzuim tot strategisch personeelsmanagement.
  • Pierre, Sander, Kristy en Mats richten zich op het maken van slimme ICT-oplossingen (onder andere een online dashboard met realtime informatie). Accountancy van vandaag is namelijk werken met de mogelijkheden van morgen. Inzicht is voor ondernemers essentieel.
  • Met Aad staan onze ondernemers sterk in elke onderhandeling met een realistische bedrijfswaardering. Aad is namelijk een van de gecertificeerde Register Valuators.

Bij ons op kantoor

Wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer en plezier in je werk. Tijdens de uitgebreid verzorgde lunch zit de lunchtafel vrijwel altijd vol. Weekendplannen, de status van de camper van Wijnand, verhalen over thuis, prestaties van AZ en Max Verstappen, alles komt aan bod. Ook wordt er gesproken over geplande uitjes van de PV en feesten met de andere Omnyacc vestigingen. Als het weer het toelaat wordt er tussen het werk door nog een rondje gelopen om daarna weer fris aan de slag te kunnen gaan. Vers fruit ligt uiteraard voor je klaar. En ja niet geheel onbelangrijk, de koffie en cappuccino bij ons op kantoor zijn lekker :-)

Feiten over Omnyacc Schagen

Verder nog goed om te weten:

  • Kennis delen: elke twee weken hebben wij een gezamenlijke focussessie om elkaar op de hoogte te houden van lopende zaken. Een mooi moment om actief met elkaar mee te denken.
  • Ontwikkelen doe je met de Omnyacc Academy: wij delen frequent kennis door vaktechnisch overleg per discipline, ook vestigingsoverstijgend. Voor onze jonge talenten wordt twee keer per jaar de Young Professional dag georganiseerd. Studiemogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.
  • Bij Omnyacc ben je zelf regisseur van je toekomst: je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol te pakken. Het vertrouwen is groot. Ook privé kun jij het regelen zoals jij wilt. Flexibele werktijden maakt dat je bijvoorbeeld je kinderen naar school kunt brengen.
Omnyacc Schagen
Piet Ottstraat 1
1741 NW, Schagen
Openingstijden: 08:30 - 17:00