Wil jij het ook anders doen?
Werken bij Omnyacc Leeuwarden
Altijd in beweging
Werken met én voor elkaar
Actieve pv
Trots op brede dienstpakket

Hè, leuk dat je er bent. Bij Omnyacc Leeuwarden staat de koffie altijd klaar. Hier werken wij graag met én voor elkaar. Met integraal advies vanuit onze brede dienstverlening kunnen wij onze regionale mkb klanten en grotere auditklanten namelijk pas echt versterken. Winnen doen wij met z’n allen. Wil jij ook winnen? Kom bij onze selectie.

Over Leeuwarden

Altijd in beweging, dat zit in ons dna. Vanuit onze drie adviesdomeinen maken wij ons dagelijks sterk voor ondernemers. Wij zetten volop in op langdurige relaties met onze klanten. Een gave businessdag bij SC Cambuur, het jaarlijkse golftoernooi bij Leeuwarder Golfclub De Groene Ster en onze altijd goed bezochte interactieve HRM-workshops stonden daarom dit jaar al op het programma. Wij krijgen er energie van om kennis te delen en in contact te zijn met onze klanten. Als je weet wat er speelt kun je gevraagd en ongevraagd advies geven. Dat is onze kracht.

Inkijkje op ons kantoor

Ook onze PV’ers zitten liever niet stil. Gelukkig maar, want wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer en teamspirit. Vanuit de PV organiseren wij geregeld leuke uitjes zoals een GPS-tocht met aansluitend een etentje in de stad, maar ook federatief worden de nodige feestjes gepland. Tijdens de pauzes wordt er gezellig samen geluncht in de kantine of een rondje gelopen. Vers fruit ligt uiteraard voor je klaar.

Uitblinkers van kantoor

Naast onze kernactiviteiten accountancy en fiscaliteit kun je voor nog veel meer zaken bij ons kantoor terecht. We noemen deze diensten graag even op, want we zijn er best trots op:

  • Van salarisadministratie, arbodienstverlening, pensioen en verzuimverzekeringen tot strategisch personeelsmanagement en alles daartussen kun je vinden in ons uitgebreide werkgeversloket.
  • Een aparte controletak met 27 ervaren specialisten en jonge talenten over drie vestigingen. In deze tak zijn alle assurance (controle-)werkzaamheden onder zijn gebracht om doorgroeiende en nieuwe klanten te bedienen en te behouden.
  • Een speciaal ondernemersloket voor alle vraagstukken omtrent pensioen en inkomen. Denk aan arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekeringen, ondernemerspensioen en compagnonsdekking.

Dezelfde stip aan de horizon

Transparantie vinden wij op kantoor erg belangrijk. Hierdoor heb je samen dezelfde stip op de horizon. Vanuit het MT (Harold, Chris, Marco, Richard en Berend) wordt daarom elke drie maanden de kwartaallunch georganiseerd. Er wordt inzicht gegeven in de cijfers, lopende zaken bij het MT en innovaties die op de planning staan. Ook collega’s vertellen regelmatig iets uit hun dagelijkse praktijk. En natuurlijk worden er lekkere broodjes geregeld :)

En verder goed om te weten?

Bij Omnyacc begint plezier op het werk, maar ook daarbuiten vervullen wij belangrijke randvoorwaarden:

  • Ontwikkelen doe je met de Omnyacc Academy: wij delen frequent kennis door vaktechnisch overleg per discipline, ook vestigingsoverstijgend. Voor onze jonge talenten wordt twee keer per jaar de Young Professional dag georganiseerd. Studiemogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.
  • Bij Omnyacc ben je zelf regisseur van je toekomst: je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol te pakken en je klantenportefeuille te bedienen. Het vertrouwen is groot. Ook privé kun jij het regelen zoals jij wilt. Flexibele werktijden maakt dat je bijvoorbeeld je kinderen naar school kunt brengen.
Omnyacc Leeuwarden
Balthasar Bekkerwei 90
8914 BE, Leeuwarden
Openingstijden: 08:30 - 17:00