Omnyacc maakt je sterk

Alles wat we doen, doen we om onze klant sterker te maken. Om dit waar te maken is één ding nog belangrijker: ons sterk maken voor onze collega’s. Voor jou, wellicht binnenkort. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom bieden wij jou alles wat nodig is om het beste uit jezelf te kunnen halen! Sterke claim hè? Kijk maar eens mee hoe we dit aanpakken.

Onze sterkmakers

Werken bij Omnyacc maakt jou sterker. Beloofd! En nee, we doen niet alles perfect, maar we doen wel ons best. Elke dag weer. Wij hebben onze sterkmakers voor jou op een rij gezet. Wel zo overzichtelijk.

 • Voor én met elkaar
 • Lokale en bekende klanten
 • Multidisciplinair samenwerken
 • Groeien met de Omnyacc Academy
 • Regisseur van je eigen toekomst

.

Voor én met elkaar

Sterkmaker 1

Wij werken met een vast team. Vertrekkende collega’s hebben we niet zo vaak. Met reden. Niet alleen is dit voor onze klanten prettig, maar ook onderling werkt dit. Je kunt bij iedereen binnenlopen en alles kan gezegd en besproken worden.

Lokale en bekende klanten

Sterkmaker 2

Met 8 vestigingen in Noord-Holland en Friesland hebben we altijd een vestiging in de buurt. Wij zijn de vertrouwenspersoon van ruim 7.500 lokale en bekende zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven. Wel zo prettig als je dezelfde taal spreekt.

Multidisciplinair samenwerken

Sterkmaker 3

Als full-service advieskantoor hebben wij van samenwerken, verbinden en kundige adviezen geven een sport gemaakt. Met ons brede dienstenpakket (van accountancy, audit, fiscaliteit, arbeidsrecht, pensioen tot HRM en meer) kunnen wij onze klanten op elk vlak ondersteunen met integraal advies.

Groeien met de Omnyacc Academy

Sterkmaker 4

Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden? Wij worden er blij van als je verder wilt leren of interne innovatieprojecten wilt oppakken. Regelmatig kom je samen met collega's van de 8 vestigingen vanuit de Omnyacc Academy om kennis te delen. Dit is zowel vaktechnisch als op het gebied van softskills. Sterk toch?

Regisseur van je eigen toekomst

Sterkmaker 5

Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol te pakken. Jij bent de regisseur van jouw klantenportefeuille, maar ook van jouw carrière. Het vertrouwen is groot. Ook privé kun jij het regelen zoals jij wilt. Flexibele werktijden maakt dat je bijvoorbeeld je kinderen naar school kunt brengen.

Sterk spul dat Omnyacc

Naast onze 5 sterkmakers hebben we natuurlijk ook:

 • gezamenlijke lunches
 • thuiswerkmogelijkheden
 • vers fruit op kantoor
 • gezellige uitjes met jouw team, vestiging en heel Omnyacc
 • zo nu en dan taartjes ;)
 • jaarlijks opleidingsbudget
Ervaar onze sterkmakers

Sta sterk in je schoenen

Met onze sterkmakers sta je sterk in je schoenen. Ja, echt letterlijk. Vraag jouw paar Omnyacc sokken aan. Stuur via LinkedIn een persoonlijk berichtje naar onze collega Quinty Kuper. Zij stuurt je graag een paar sokken op om het zelf te ervaren. Wel doen hè ;-)

Onze collega's aan het woord

Sterke verhalen

Annemarie Kuijper - Managementassistente

"Een stapje harder voor en met elkaar, dat is kenmerkend voor Omnyacc. Collega’s staan altijd klaar voor mij en ik voor collega’s. We weten elkaar goed te vinden, durven elkaar alles te vragen en helpen elkaar écht verder."

Inge Rasch - Assistent-accountant

“Vanuit mijn stage ben ik bij Omnyacc aan het werk gegaan. Ik krijg de vrijheid om verschillende opdrachten uit te voeren. En er zit een stijgende lijn in de moeilijkheidsgraad. Omnyacc blijft mij uitdaging bieden. Je kunt bij iedereen aankloppen en geen vraag is te gek.”

Rik Hoogterp - Belastingadviseur

"Omnyacc maakt zich sterk voor collega’s, onder andere door de Academy. Binnen elke afdeling worden trainingen, VTO’s en andere bijeenkomsten georganiseerd. Maar ook externe opleidingen en cursussen zijn een optie. Afhankelijk van jouw behoeften. Drempels kennen wij niet binnen de vestigingen, zodat je dit gemakkelijk bespreekbaar kunt maken."

Irene Meereboer - HRM-adviseur

"We kennen de klant door en door. We zijn betrokken bij hun wel en wee, zakelijk en vaak ook persoonlijk. Deze focus is mogelijk omdat we actief zijn vanuit lokale vestigingen en ons richten op het MKB in onze eigen regio’s."

John van der Graaf - Accountant Administratieconsulent

"Vertrouwen in de collega’s en flexibel omgaan met de wensen, dat vind ik belangrijk. Ik breng ’s ochtends eerst mijn kinderen naar school en daarna kom ik op kantoor. Dit is binnen Omnyacc de normaalste zaak van de wereld. Je hoeft het alleen maar te zeggen en Omnyacc denkt met je mee."

UITGELICHTE VACATURES

Assistent accountant
Leren van ervaren experts binnen het team en jezelf ontwikkelen tot een zelfstandig assistent accountant? Dat kan! 
Lees verder
arrow right

JOUW NIEUWE BAAN OM DE HOEK?

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn. Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Ook voor jou, onze toekomstige collega, is het fijn als je niet te lang hoeft te reizen. Wellicht ken je al veel van onze klanten. We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet zien we elkaar binnenkort op één van onze vestigingen!