Sterk! voor ondernemers en jou

Werken bij Omnyacc

STAGE LOPEN BIJ OMNYACC

Wil jij stage lopen bij Omnyacc? Dat kan! Als je bij ons stage loopt, krijg je begeleiding en ondersteuning gedurende je hele leerproces. De Omnyacc Academy organiseert meerdere keren per jaar de Young Professional dag. Hier leer je niet alleen een hoop, maar is veel lol gegarandeerd. Ook ontmoet je hier de collega's van de andere vestigingen. Daarnaast leer je veel in de praktijk. Wij kennen geen drempels, wel een fijne samenwerking. Teamgeest en collegialiteit spelen bij ons een belangrijke rol. Samen maken wij ons sterk voor ondernemers. En voor jou!

Video afspelen

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS JOUW STAGE

Samen met jouw coach leer je de fijne kneepjes van het vak in de praktijk. Volg je een studie in de richting van accountancy, economie, fiscaal recht of HRM dan zit je bij ons goed. Maar wij vragen wel iets meer dan dat. Hier bij Omnyacc zijn wij een team en is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken. Inzet en kwaliteit worden geëist, maar ook beloond. Enthousiasme helpt je verder. Door onze sterke klantenfocus speelt betrouwbaarheid en integriteit een belangrijke rol. Een stageperiode duurt bij ons minimaal 5 maanden. Zo kunnen wij samen het beste uit de stage halen!

Assistent-accountant

Lynn de Goede

“Kopiëren of andere rottige klussen? Nee, hier werk je echt voor klanten.”

HOE IS HET OM STAGE TE LOPEN BIJ OMNYACC?

In de video vertelt Jasper Boekel over zijn stageperiode bij de samenstelpraktijk van Omnyacc Den Helder. Benieuwd hoe Jasper bij Omynacc terecht is gekomen, hoe hij de stageperiode ervaart, welke werkzaamheden hij uitvoert en wat de werksfeer is? Bekijk de video!

Video afspelen

WAAROM OMNYACC?

Elke dag maken wij ons met 250 medewerkers over 8 vestigingen sterk voor ondernemers. Ontwikkeling én plezier gaan hier hand in hand. Al gebleken: onze wensen zijn groot. Maar wij hebben je ook wat te bieden! Naast goede begeleiding zijn er ook zeker mooie doorgroeimogelijkheden. Wist je dat bij Omnyacc 9 van de 10 stagiaires een baan krijgt aangeboden? Je werkt in een open en informele sfeer met eigen verantwoordelijkheid. Check snel of jij een echte Omnyacc’er bent.

Ben jij enthousiast?

SOLLICITEER DIRECT!