Sterk! voor ondernemers en jou

Werken bij Omnyacc

OVER OMNYACC

Denk je eraan om te solliciteren bij ons? Leuk! Begrijpelijk als je ons eerst een beetje wilt leren kennen. We hopen dat je blij wordt van wat je ziet en leest. Wie weet zit jij dan binnenkort bij ons aan tafel. De koffie staat klaar!

STERK TOCH?

Als full-service advieskantoor ondersteunen wij MKB-ondernemers in elke fase van het ondernemerschap. Van de startende ondernemer, groeiende ondernemer tot de ondernemer die zijn bedrijf wilt overdragen. Wij bieden een helpende hand bij zaken die misschien wat verder van ze afstaan of waar ze wakker van liggen. Ook attenderen we ze op zaken waarvan ze nog niet wist dat ze bestonden, maar die wel van toepassing kunnen zijn. Alles om de ondernemer meer rust, tijd, wijsheid en plezier te laten ervaren terwijl hij onderneemt. Sterk toch?

WAT VOORAF GING AAN OMNYACC ANNO 2020 

Trots zijn we op onze wortels en op de organisatie die we nu zijn. Al vanaf de jaren ’30 is Omnyacc actief. De heer Huyg legde toen de basis voor het oudste kantoor van onze organisatie in Den Helder. In 1992 was het samenwerkingsverband Omnyacc een feit met totaal 4 vestigingen. Vanaf dat moment ging het hard. In 2018 opende onze meest recente vestiging in Schagen. We durven eerlijk te zeggen dat we ons best kunnen meten met elk grootstedelijk kantoor. In de eerste plaats op deskundigheid, maar ook qua omvang zijn wij best groot. Lees meer over de feiten van Omnyacc.

Vennoot en accountant

Simon Verduin

“Met een totaal van 8 vestigingen, 23 vennoten en een geweldig team van 250 medewerkers en ruim 7.000 klanten mogen we best een beetje glimmen van trots toch?”

MOOIE MIX VAN TALENT

Bij Omnyacc werken wij met een vast en loyaal team. Met reden. Niet alleen is dit voor onze klanten prettig, maar ook onderling werkt dit. Het is ontzettend belangrijk dat je vaste aanspreekpunten hebt en goed contact met je collega’s. Niet voor niets blijven onze collega’s vaak lang ‘hangen’ bij de organisatie. Regelmatig wordt er nieuw talent toegevoegd aan ons team. Dit zorgt voor een gebalanceerde groep enthousiaste collega’s die dagelijks keihard werken voor onze klanten.

Vennoot en registeraccountant

Michel Krediet

“Benieuwd wat ons team allemaal doet? Bekijk ons complete dienstaanbod.”

OOK IN JOUW VOORDEEL

Het beste van twee werelden; dat vind je hier bij Omnyacc. De deskundigheid en veelzijdigheid van het grote kantoor én tegelijk ook de persoonlijke touch van de lokale dienstverlener. Diezelfde twee werelden werken ook in jouw voordeel. Zo hebben wij aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ja, wij menen het. Wij stimuleren (lees: vragen) je deel te nemen aan interne en externe cursussen en zorgen voor intensieve begeleiding door collega’s. Voor talent, kennis en ambitie zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en deze belonen meer dan marktconform. Bij Omnyacc begint plezier op het werk, maar ook daarbuiten vervullen wij randvoorwaarden. Zo vinden wij de balans tussen werk en privé echt belangrijk. Als medewerker kun je parttime inzet en studieverlof altijd bespreken. Takenpakketten stellen wij zo samen, dat ze binnen normale werktijden afgerond kunnen worden. Ook hier spelen teamgeest en collegialiteit een rol.

Young Professional Dag

Omnyacc Academy

Kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling staat bij Omnyacc hoog in het vaandel. Daarom is de Omnyacc Academy in het leven geroepen. Samen leren en verder komen op elk gebied. Dit gecombineerd met het nodige plezier!

STUUR EEN OPEN SOLLICITATIE

Ben jij ervan overtuigd dat jij een goede aanvulling bent op ons team? Open sollicitaties zijn bij Omnyacc van harte welkom.

JOUW NIEUWE BAAN OM DE HOEK?

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn. Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Ook voor jou, onze toekomstige collega, is het fijn als je niet te lang hoeft te reizen. Wellicht ken je al veel van onze klanten. We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet zien we elkaar binnenkort op één van onze vestigingen!

Vennoot en accountant

Xander Müller

“Wij houden van een informele werksfeer. Gaan voor samenwerking en teamgeest. Alle klanten kennen wij individueel, wij zijn betrokken bij hun wel en wee, zakelijk en vaak ook persoonlijk. Deze sterke klantfocus is mogelijk omdat wij actief zijn vanuit lokale vestigingen en ons richten op het MKB in onze eigen regio’s.”