Team van 260 specialisten
8 vestigingen en bijna 8.000 klanten
Haal het beste uit jezelf en daarmee onze klanten

WERKEN BIJ OMNYACC MAAKT JE STERK

Er werken meer dan 260 Omnyacc’ers bij ons. Accountants en fiscalisten natuurlijk, maar ook HRM- en pensioenadviseurs, financieringsspecialisten en visueel strategen. Voor wie onze club verder wil versterken is altijd plek. Denk je eraan om te solliciteren bij ons? Leuk! Begrijpelijk als je ons eerst wilt leren kennen. Bevalt het je? Dan zetten we graag een bakkie voor je klaar.

Over Omnyacc: best trots op ons verhaal

Ooit zijn we gestart in1930 als administratiekantoor. Ondertussen zijn we een club met 8 vestigingen die er alles aan doet om onze klanten te versterken. Dit betekent voor ons een compleet dienstpakket onder één dak aanbieden. Van accountantscontrole, pensioenadvies, (her)financieringen, strategische sessies, verzuimadvies en –verzekeringen tot arbodienstverlening en we kunnen nog wel even doorgaan. Dit is één van de redenen dat veel ondernemers de weg naar ons weten te vinden. Zo’n 7.500 nu. En dit aantal groeit nog elke dag. Daar zijn we best trots op!

Onze sterkmakers

Werken bij Omnyacc maakt jou sterker. Beloofd! En nee, we doen niet alles perfect, maar we doen wel ons best. Elke dag weer. Hoe we dat doen? Onder andere door onze vijf sterkmakers. Lees je mee?

1. Voor én met elkaar
2. Lokale en bekende klanten
3. Multidisciplinair samenwerken
4. Groeien met de Omnyacc Academy
5. Regisseur van je eigen toekomst

Lees meer over onze sterkmakers

Team Omnyacc

Bij Omnyacc werken wij met een vast en loyaal team. Met reden. Niet alleen is dit voor onze klanten prettig, maar ook onderling werkt dit. Het is ontzettend belangrijk dat je vaste aanspreekpunten hebt en goed contact met je collega’s. Niet voor niets blijven onze collega’s vaak lang ‘hangen’ bij de organisatie. Regelmatig wordt er nieuw talent toegevoegd aan ons team. We hebben inmiddels een mooie mix van mensen van verschillende leeftijden, dienstverbanden en karakters die zich dagelijks sterk maken voor onze ondernemers. 

Sterke carrière gegarandeerd

Oké je weet nu al iets meer over Omnyacc. Hoe zou dat dan in jouw voordeel kunnen werken? Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol te pakken. Jij bent de regisseur van jouw klantenportefeuille, maar ook jouw carrière. Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden? Wij worden er blij van als je verder wilt leren of interne projecten zoals duurzaamheid of digitalisering wilt oppakken. Mogelijkheden om te specialiseren zijn bij ons ook meer dan bespreekbaar. Regelmatig kom je samen met de 8 vestigingen vanuit de Omnyacc Academy om kennis te delen. Dit is zowel vaktechnisch als op het gebied van softskills. Gaaf toch?

Omnyacc Academy

Wat kun je precies verwachten van de Omnyacc Academy? Ga je bij Omnyacc werken dan staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Op elk vakgebied en voor iedere groep organiseren wij uiteenlopende bijeenkomsten om je steeds ‘beter’ te maken. Zowel vakinhoudelijk, op gebied van jouw soft skills en op persoonlijk vlak. Zo kunnen wij ons echt sterk maken voor onze ondernemers! Onderdelen van onze Academy:

  • Young Professional Dag: de ontwikkeling van jong talent op het gebied van softskills
  • Summercourse: jaarlijkse tweedaagse training voor titelhouders
  • Accountantskring: onze AA’s en RA’s komen 5 keer per jaar bij elkaar om kennis te delen
  • Assistentenkring: het delen van financiële en soms ook fiscale ontwikkelingen, speciaal voor onze assistent-accountants
  • Vaktechniek Fiscaal: het hele fiscale team komt regelmatig samen om de laatste wet- en regelgeving te bespreken en ook interessante cases en uitspraken komen voorbij
  • Lonenkring: vier keer per jaar komen de looncollega’s samen, een externe spreker helpt om de kennis in het vakgebied nog verder te vergroten
Social media
Volg je omnyacc al?

JOUW NIEUWE BAAN OM DE HOEK?

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn. Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Ook voor jou, onze toekomstige collega, is het fijn als je niet te lang hoeft te reizen. Wellicht ken je al veel van onze klanten. We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet zien we elkaar binnenkort op één van onze vestigingen!