In je kracht staan
Werken bij Omnyacc Den Helder
Geen controle, wel vertrouwen
Mooie tradities
Eigen initiatief gewaardeerd
Ruimte én budget voor ontwikkeling

Wij zijn zo leuk als de mensen die bij ons werken! Dat ondernemers dit voelen blijkt wel aan de jarenlange relaties en de doorverwijzingen die we krijgen. Kwaliteit staat voorop, maar wees gerust, gedrild word je hier zeker niet. We investeren graag in onze mensen, jou. Helpen om het beste uit jezelf te halen en vanuit jouw kracht te werken. Door de benodigde tools, maar ook de juiste sfeer te creëren! Benieuwd naar jouw kansen bij ons?

Over Den Helder

Maar liefst 70 collega’s werken hier aan de Verkeerstorenweg 1. Ons enorm diverse team kan praktisch alles voor ondernemers aanpakken. Ook als het last-minute wordt gevraagd dan zetten we samen die extra stap. Je ervaart hier veel flexibiliteit op je werkdag. Iets later beginnen of overdag wat korter werken en in de avond verder, het kan hier. Deze instelling maakt dat je die extra stap voor je collega’s en klanten over hebt. Dat we het hier erg gezellig met elkaar hebben helpt zeker mee.

Tradities en nieuwe initiatieven

Sinds kort is er een nieuwe pv opgestaan onder leiding van Linda, Ilonka en Wout. Altijd leuk als er met veel plezier weer nieuwe dingen worden georganiseerd. Of mooie tradities in een nieuw jasje worden gestoken zoals de kermisbarbecue, kerstborrel en de maandelijkse traktatie. De meeste collega’s weten precies wanneer de taart en hartige broodjes van onze top bakkers uit de regio komen. Recent toegevoegd: de nieuwe keez-avonden en uitgebreide lunches meerdere keren per jaar. Ja, we hebben het goed hier.

De 3V’s

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, het kan zo uit een reclame komen. Vraag menig collega op de werkvloer en ze vertellen het uit zichzelf. 

“Het is niet eens zozeer dat ik de ruimte (of tijd) krijg om de kinderen weg te brengen, maar vooral ook de vrijheid in mijn rol. Ik heb echt de kans om dit zelf in te vullen. Een soort van ondernemer, maar dan in loondienst. Controle voel ik niet, wel vertrouwen. Natuurlijk is uren maken de norm, maar wanneer en hoe je dit doet is aan jou.”
John van der Graaf
Accountant Administratieconsulent

Uiteindelijk hebben we maar één doel samen: heel tevreden klanten. Niet voor niets is onze slogan ‘sterk voor ondernemers’.

Ontwikkeling voorop

Ben jij het type dat het leuk vindt om je te blijven ontwikkelen? Vervul je niet graag precies dezelfde rol voor de komende 25 jaar? Dan zit je hier goed. Blijf gerust 25 jaar, graag zelfs, maar ontwikkeling is daar altijd onderdeel van. Studeren wordt echt gestimuleerd. Je krijgt daar alle ruimte én budget voor. Als je wilt, wordt er een plan gemaakt voor je carrière. Van starters tot seniors kunnen in de Omnyacc Academy leren over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het staat je vrij om keuzes te maken die aansluiten bij jouw aandachtsgebied. Sterker nog, we dagen je uit om mee te denken in de breedste zin. Eigen initiatief wordt dan ook enorm gewaardeerd.

Kansen voor iedereen

Dichte deuren, je ziet ze weinig. Drempels hebben we niet. Een cultuur waarbij de vennoten niet boven de club staan, wel tussen de mensen met een biertje. Tijdens de kerstborrel ;) Je kunt altijd terecht met je vragen. Ook bij je collega’s, want we helpen elkaar graag. Ook als stagiair of in de vorm van een bijbaan kun je binnenstappen. Je krijgt de kans om in de hele keuken te kijken. Je bent volwaardig lid en we waarderen je mening. Wedden dat je blijft?

Uitblinkers van kantoor

Naast onze kernactiviteiten accountancy en fiscaliteit kun je voor nog veel meer zaken bij ons kantoor terecht. We noemen deze diensten graag even op, want we zijn er best trots op:

  • Als één van de weinige kantoren in de kop van Noord-Holland beschikken wij over de AFM-vergunning. Zo bedienen wij controleplichtige bedrijven en instellingen bij onder andere de accountantscontrole en andere verantwoordingen, zoals de WNT en WMO. Dit doen wij met een team van 27 collega’s over drie vestigingen van Omnyacc.
  • Onze klanten kunnen strategische sessies houden onder leiding van onze bedrijfskundige collega Raymond Krediet. Door de juiste vragen te stellen, de input te visualiseren én daarna bij te staan bij de te nemen acties kunnen we de klant nog verder versterken.
  • Verder staan wij de ondernemer en in zijn rol als werkgever bij op gebied van pensioen, duurzame inzetbaarheid en werving & selectie. Ook beschikken we over onze eigen arbodienst.
OMNYACC DEN HELDER
Verkeerstorenweg 1
1786 PN, Den Helder
Openingstijden: 08:30 - 17:00