Sterk! voor ondernemers en jou

AUDIT & ASSURANCE

Ben je verplicht om de jaarrekening te laten controleren of is er een andere verantwoording verplicht vanuit de Wmo, een subsidieverordening of de WNT? Of wil je vrijwillig de verantwoording laten controleren? De juiste partij kiezen is hierbij essentieel. De controle is een intensief proces dat veel van jullie vraagt. Samenwerken met onze tak Audit & Assurance levert je kwaliteit, korte lijnen, geen ingewikkelde uploadwebsites en vaste contactpersonen op. Met ons advies verbeter je jouw organisatie op breed vlak. Zo maken we van de nood een deugd. Is de controle geen verplichting, maar wil je jouw organisatie beter beheren en sturen? Dan kunnen wij ook de AO/IB tegen het licht houden en je voorzien van tips en adviezen.

Accountantscontrole

Accountantscontrole

Accountantscontrole: de stok achter de deur om processen flink onder de loep te nemen. Met ons advies verbeter je daadwerkelijk. Maak van de nood een deugd.
AO/IB

AO/IB

Wil jij jouw organisatie ook beter beheren en sturen? Houdt dan jouw Administratieve Organisatie eens tegen het licht. We voorzien je van tips en adviezen om jouw bedrijfsvoering verder te verbeteren.
WMO-verklaring

WMO-verklaring

Voor financiering vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) en Jeugdwet geldt een plicht tot accountantscontrole. Benieuwd hoe onze aanpak voor jou werkt en wat dit je kunt opleveren?
WNT-controle

WNT-controle

Ben je een (semi-)publieke instelling en val je onder de wet normering topinkomens (WNT)? Wij kunnen de accountantscontrole volgens het WNT-protocol uitvoeren en je van de benodigde verklaring voorzien.
Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?