De vent maakt de tent
Werken bij Omnyacc Heerhugowaard
Ruim investeren in onze mensen
Mee het ondernemerveld in
Top sfeer
Dé klik essentieel

Gezellig dat je er bent! We zitten sinds begin 2022 aan de W.M. Dudokweg 70a en daar zijn we nog steeds blij mee. Ons werk is emotie en dat gaat veel verder dan sec cijfers en regels. Daar past een plek bij die warmte uitstraalt. De energie die dit pand aan ons hele team geeft is fantastisch! We hebben inmiddels een mooie mix van mensen van verschillende leeftijden, dienstverbanden en karakters, maar er is altijd plek voor nieuwe aanwas, jou. Kom een kop koffiedrinken zouden we zeggen en ontdek zelf of dé klik er is.

Over Heerhugowaard

We zitten hier nog geen 2 jaar en we groeien bijna uit ons pak. Met een team van 40 collega’s maken we ons dagelijks sterk voor onze klanten. We maken in principe geen ellenlange rapporten die naar alle waarschijnlijkheid in een la belanden. Een strategisch advies van een A-viertje met de ‘reis’ van de ondernemer, kort en bondig in beeld, past meer bij ons. In elke fase passende en begrijpelijke oplossingen, daar zijn we van. Dat doen we voor een diversiteit aan ondernemers in verschillende branches, maar voornamelijk voor familiebedrijven in de automotive, duurzame energie, bouw en advocatuur.

Ondernemer in loondienst

Wij zijn unaniem trots op ons team. De honger naar groei en ontwikkeling zit er van nature in. Bij sollicitaties zoeken wij veelal naar ondernemende mensen met een gezonde dosis lef. 

"Hier zeggen we altijd 'De vent maakt de tent’. Hiermee bedoelen we natuurlijk alle collega’s, maar ‘de vrouw maakt het gebouw’ klinkt toch minder lekker. We leren ze in de praktijk ook om altijd te denken vanuit het ondernemerschap. ‘Leveren jouw werkzaamheden toegevoegde waarde op voor de klant?’ We trekken een ieder graag mee het ondernemersveld in, dat is soms even wennen, maar gaat na verloop van tijd bijna als vanzelf."
Simon Verduin
Accountant en vennoot

De drie r-en

Rust, ruimte en regelmaat. In een iets andere vorm dan je gewend bent, vind je de bekende uitdrukking bij ons. Je krijgt echt de rust en de ruimte om je meters te maken, ook als dat wat meer uren kost. Jouw privézaken combineren met je werk vinden wij heel normaal. Aan de andere kant knallen we keihard als dat nodig is. Je krijgt ook je eigen verantwoordelijkheid, waarbij je niet vast zit in afgebakende projecten. En vanaf het begin ga je mee met de klant. Zie je iets wat beter kan? We kijken altijd in de spiegel om zaken beter, anders of vernieuwender aan te pakken. De laatste R staat voor de regelmatige borrels en gezellige uitjes die we met elkaar ondernemen!

De gezelligheid zit er goed in

De Vrimibo is vaste prik bij ons op kantoor. Nooit zonder bitterballen. De sfeer is hier top horen we veel. En dat blijkt wel! De borrel nog wel eens in de stad, maar ook het jaarlijkse weekend weg, de barbecue bij Simon en het traditionele kerstdiner zijn drukbezocht. Bedenk een fine-dining restaurant, partners mee en een taxi voor wie dat wilt. Logisch dat je dat niet wilt overslaan toch? Hier worden zaken niet half geregeld. Ja het is hard werken, maar ook hard genieten.

Dé klik

Dé klik, die is belangrijk bij ons. Zowel met klanten als medewerkers is zo’n onzichtbaar en ondefinieerbaar draadje een voorwaarde om prettig samen te werken. We verkopen tenslotte vertrouwen en integriteit, dat kan alleen als je het goed met elkaar kunt vinden. Daar wordt veel aan gedaan. De vennoten, Jan, Wietze Ralf en Simon, staan open voor alles. Niet dat de deur altijd openstaat, want druk hebben ze het wel. Maar je kunt echt alles tegen ze zeggen. Samen met het team hebben we maar één doel: aan de slag gaan met de wensen, dromen, ambities, vraagstukken en uitdagingen van de klant!

Uitblinkers van kantoor

Alle specialismen zijn aanwezig onder één dak. Naast onze kernactiviteiten accountancy en fiscaliteit kunnen ondernemers voor nog veel meer zaken bij ons kantoor terecht. We noemen deze diensten graag even op, want we zijn er best trots op:

  • Wij beschikken over de AFM-vergunning. Zo bedienen wij controleplichtige bedrijven en instellingen bij onder andere de accountantscontrole en andere verantwoordingen, zoals de WNT en WMO. Dit doen wij met een team van 27 collega’s over drie vestigingen van Omnyacc.
  • Onze klanten kunnen strategische sessies houden onder leiding van onze bedrijfskundige collega Raymond Krediet. Door de juiste vragen te stellen, de input te visualiseren én daarna bij te staan bij de te nemen acties kunnen we de klant nog verder versterken.
  • Verder staan wij de ondernemer en in zijn rol als werkgever bij op gebied van pensioen, duurzame inzetbaarheid en verzuim.

Op kantoor

Zonder goede mensen doen we niets en daar investeren we hier ook ruim in. Je eigen werkplek thuis inclusief bureaustoel? Het wordt geregeld. Een studie doen om jezelf te ontwikkelen, graag zelfs. Ook via de Omnyacc Academy delen we vaak kennis, ook vestigingsoverstijgend. Voor jong talent en startende collega’s worden twee keer per jaar de Young Professional dag georganiseerd. De lunch wordt op kantoor compleet verzorgd, dat scheelt. En omdat je een 45 minuten break hebt kun je nog even een rondje wandelen of een potje tafelvoetbal spelen. Ook met klanten zijn we graag actief, zoals tijdens het fietsevent dat we jaarlijks organiseren. Een kantoor in beweging, letterlijk.

Omnyacc Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 70a
1703 DC, Heerhugowaard
Openingstijden: 08:30 - 17:00