Sterk! voor ondernemers en jou

Vestigingen

OMNYACC HEERHUGOWAARD

De kracht van de combinatie: jong talent en ervaren vakspecialisten. Dat vind je op ons accountantskantoor in Heerhugowaard. De sparringspartner die jouw bedrijf echt vooruit helpt. Wij zijn niet de standaard accountant, fiscalist of estate planner, maar de sparringpartner die op breed vlak jouw bedrijf vooruit helpt. Deze focus zit er goed in bij ons team. Trots zijn we op de passie die een ieder heeft en hoe zij telkens weer van toegevoegde waarde blijken te zijn voor onze klanten. We laten je het graag ervaren. De koffie staat klaar bij ons in Heerhugowaard!

OP VOORWAARDE DAT HET KLIKT

Voor ons begint de samenwerking met een klik. Zonder kunnen we niet de band opbouwen die nodig is om jou op ieder vlak bij te staan. Nieuwe klanten komen vooral binnen via ons huidige netwerk. Een mooi teken! En eerlijk, met die klik zit het dan vaak wel goed. Ook met collega’s is die klik essentieel. We doen het immers samen! “Iedereen heeft de drive om naar kantoor toe te komen in deze coronatijd. Daar gaan we echter voorzichtig mee om, maar dat zegt wel wat,” aldus Simon Verduin, accountant en partner.

Jan Kleverlaan, eigenaar autobedrijf Kleverlaan“Een collega binnen ons Bosch Car Service netwerk vroeg aan mij ‘wat is die Simon voor een gozer? Ik zie hem aan je gelinkt via LinkedIn.' Mijn antwoord was simpel: ‘Wil je goed en nieuw bloed dan moet je hem hebben’. Die collega liep tegen dezelfde punten aan, zoals bedrijfsopvolging. Ik kon echt uit ervaring zeggen dat jullie daar heel geschikt voor zijn. Dus ja, ik heb jullie aanbevolen. En het is tot een samenwerking gekomen."

TIJD VOOR VERANDERING

Omnyacc bestaat bijna 30 jaar. Hoog tijd om onze huisstijl aan te passen. Eind 2019 was ons nieuwe logo een feit. We zijn trots op het resultaat! Het idee om een nieuwe huisstijl te lanceren is niet zomaar ontstaan. De wereld verandert steeds sneller, dit zie je waarschijnlijk wel terug in jouw onderneming. Het is dus logisch dat je andere vragen aan ons stelt dan een paar jaar geleden en wij ons daarop moeten aanpassen. In de afgelopen jaren hebben wij specialisten aangenomen voor complexe vraagstukken. Ook hebben we gebouwd aan verdere digitalisatie van processen en is het contact met de klant steeds intensiever geworden. Onze nieuwe huisstijl past nu bij deze veranderende rol!

Video afspelen

VENT MAAKT DE TENT

Partners Simon Verduin, Ralf Hogenberk, Jan Schipper en Wietze Groot zijn unaniem trots op hun team. De honger naar groei en ontwikkeling zit er van nature in. Bij sollicitaties zoeken wij veelal naar ondernemende mensen met een gezonde dosis lef. ‘De vent maakt de tent’ zeggen wij altijd. We leren ze in de praktijk ook om altijd te denken vanuit het ondernemerschap. ‘Leveren jouw werkzaamheden toegevoegde waarde op voor de klant?’ We trekken een ieder graag mee het ondernemersveld in, dat is soms even wennen, maar gaat na verloop van tijd bijna als vanzelf.

Jan Kleverlaan, eigenaar autobedrijf Kleverlaan“Het enige wat ons weerhield om over te stappen was dat je toch weer je hele ziel en zaligheid bij een ander neerlegt. Er spelen allerlei familiebelangen en dat deel je niet zomaar. Toch hadden we sterk het idee dat het tijd voor vernieuwing was. De frisse kijk heeft ons verbeterde processen opgeleverd. Zo hebben we een nieuw boekhoudpakket met allerlei handige koppelingen. We kunnen nu iedere dag kijken hoe de vlag erbij hangt, wat eerst lastig was. Ook de ondersteuning is gewoon heel fijn. We hoeven maar te bellen en het wordt geregeld. Wij zijn sterk van de relatie en de overstap deden we niet zomaar, maar we hebben geen seconde spijt gehad. We spreken dezelfde taal. Er wordt gezegd waar het op staat. Ook als iets niet goed heeft gelopen dan bespreken we dat. Zo kom je echt verder.”

Vennoot en fiscalist

Ralf Hogenberk

“Ik word echt verrast door onze mensen. Ze haken aan bij het enthousiasme van de vennoten. Voordat wij het erover gehad hebben zijn zaken al geregeld. Dat werkt zo lekker!”

GEEN TELLER MAAR EEN BELLER

Dat onze aanpak werkt, durven we wel te stellen. Jaarlijks breidt het aantal klanten én medewerkers uit. En nog belangrijker, er gaat niemand weg. Bij een overname worden wij veelal aangesteld als huisaccountant. Wij doen niet onder voor de grotere kantoren, leveren kwaliteit én hebben persoonlijke aandacht voor jou en je onderneming. Teruggebeld worden? Niet meer dan normaal toch. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 24/7 met ons kunnen klankborden.

Vennoot en accountant

Simon Verduin

“Voel je vooral vrij om het gesprek te openen en weet dan dat de teller niet gelijk loopt. Gaan we daarna daadwerkelijk voor je aan de slag, dan laten we natuurlijk weten wat dat gaat kosten.”

DAADWERKELIJK VERDER HELPEN

Alles onder één dak. Ja, met onze vaktechnische kennis zit het wel goed. Alleen is het zoveel meer dan dat. Eerlijkheid richting onze klant is daar één van. Dit levert op de lange termijn veel meer winst op. Jan Schipper, registeraccountant en partner: “Ik zeg vaak: je moet het even omkeren. Bekijk het eens vanuit een ander perspectief. Ik houd gelijk de spiegel voor.” 

Ralf: “Ik krijg energie als ik het onmogelijke, mogelijk maak. Ik doe er alles aan een oplossing te vinden om iets voor elkaar te krijgen wat niet makkelijk te realiseren is.” 

Het is geweldig om daadwerkelijk bij te dragen meent ook Simon: “Hoe mooi is het als er een nieuwe klant binnenkomt waar het een administratieve chaos is, die loopt te zeuren over zijn vorige accountant en die dan vertelt dat het hier een verademing is. Dat we horen dat ze allround heel goed geholpen zijn en er nu niet meer naar om hoeven kijken. Daar doen we het voor!”

ESTATE PLANNING: DE REGIE HOUDEN OVER JE VERMOGEN

Sinds begin 2020 is Bianca de Kooker als specialist op het gebied van estate planning aan het team toegevoegd. Daar zijn we blij mee! Zo kunnen wij perfect helpen om jouw opgebouwde vermogen te beschermen en fiscaal optimaal en op de juiste wijze te herstructureren. Pak je dit professioneel aan dan kun je fiscaal (fors) besparen. Bianca de Kooker, estate planner: “De klik tijdens het eerste gesprek met Ralf was er gelijk. Het gevoel van ‘hier moeten we iets mee!’. Vervolgens een kop koffie gedronken met een groep andere collega’s. Omnyacc paste direct bij mij: laagdrempelig, informeel, vooruitstrevend en professioneel. We bundelden onze expertises en er ontstond een mooie samenwerking.”

Jan Kleverlaan, eigenaar autobedrijf Kleverlaan: "Vermogensoverdracht is ontzettend belangrijk. Jullie hebben een gedegen plan gemaakt waarin alle belangen zijn meegenomen. Zowel van het bedrijf, van ons als opvolgers, als onze ouders. Er is overal rekening mee gehouden, niet alleen fiscaal, maar ook met de bijpassende emoties. Iedereen is dan ook tevreden.

Vennoot en estate planner

Bianca de Kooker

Met een estate plan houd je de regie over hetgeen je nalaat. Jij zorgt ervoor dat jouw erfgenamen niet voor (financiële) verrassingen komen te staan. Ook draagt het bij aan de continuïteit van jouw bedrijf, maar kan het bovenal zorgen voor (financiële) rust. En dat is precies wat wij jou willen meegeven!”

DIGITALISERING EN EXACT

Met digitalisering van klanten houden wij ons al vele jaren intensief bezig. Door dit goed te regelen kosten bepaalde handelingen minder tijd. Zo houden we meer tijd over voor direct advies en contact. Waar het echt om gaat! Zo werken wij met Exact Online, volgens ons de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke online boekhoudsoftware van dit moment. Wij hebben al zo’n 600 bedrijven met volle tevredenheid gekoppeld. Wij zijn zeer enthousiast over de software en adviseren het iedere ondernemer. Het leuke is dat door de intensieve samenwerking met Exact Online ook weer klanten bij ons binnenkomen.

FEITEN OVER HEERHUGOWAARD

  • In 1992 start dit kantoor en ook het samenwerkingsverband Omnyacc
  • Flinke dosis kennis onder één dak met eigen audit tak
  • Altijd je eigen vaste sparringpartner met groep specialisten tot je beschikking
  • Hiërarchie niet aan de orde, wel ‘met z’n allen, voor z’n allen!’
  • 30 medewerkers die niet achter het bureau zitten, maar in het ondernemersveld staan
  • Jarenlang vast team, die je altijd kunt bellen zonder dat de teller gelijk loopt
  • Werkt vooral voor het MKB en familiebedrijven
  • Gespecialiseerd in diverse branches waaronder bouw-, advocatuur-, energie-, auto- en handelsbedrijven.

Omnyacc Heerhugowaard


Simon Verduin

Simon Verduin

Accountant

Ralf Hogenberk

Ralf Hogenberk

Belastingadviseur

Bartjan Dekker

Bartjan Dekker

Controleleider

Bianca de Kooker-Gleijsteen

Bianca de Kooker-Gleijsteen

Vennoot en adviseur estate planning

Patrick Blankenzee

Patrick Blankenzee

Accountant

Yoeri Kramer

Yoeri Kramer

Belastingadviseur