Fiscaal advies

BELASTINGAANGIFTEN EN FISCAAL VOORDEEL

Hoe profiteer je zoveel mogelijk van de belastingvoordelen? En hoe betaal je zo min mogelijk belasting? Dit zijn de meest gestelde vragen over belastingaangiften van ondernemers. De jaarlijkse wetswijzigingen en complexe regelgeving voor het indienen van belastingaangiften kan dit proces erg ingewikkeld maken. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle ins en outs. Eén van onze specialisten, Marco Keizer: “Wij willen je zo min mogelijk belastingdruk laten ervaren”. Wij verzorgen je complete belastingaangiften en adviseren je hoe je, indien mogelijk, meer fiscaal voordeel kunt behalen.

BELASTINGAANGIFTEN: WAT BIEDEN WE AAN?

Bij Omnyacc kun je terecht voor de volgende belastingaangiften:

 • Inkomstenbelasting
 • Loonbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Omzetbelasting
 • Schenkbelasting
 • Erfbelasting


PROFITEREN VAN BELASTINGVOORDEEL

Natuurlijk wil je zo min mogelijk belasting betalen en zoveel mogelijk profiteren van de fiscale voordelen. Door de veranderende wet- en regelgeving is dit vaak erg lastig en tijdrovend. Onze specialisten helpen je graag en zijn erop gebrand om voor jou het onderste uit de kan te halen. 

Belastingadviseur

Eke Hus

"Hoe je fiscaal voordeel kunt behalen is voor iedere onderneming verschillend. De rechtsvorm is namelijk al bepalend of iets fiscaal voordelig kan zijn. Daarnaast kijken we bijvoorbeeld naar het claimen van bepaalde voorzieningen of dat het fiscaal voordelig is om toekomstige lasten naar voren te halen. Ook kun je denken aan de investeringsaftrek, giften of hypotheekrenteaftrek."

Bekijk al onze specialisten >

OMNYACC: JOUW BELASTINGADVISEUR?

Heb jij een belastingadviseur nodig? Wij staan voor alle soorten belastingaangiften voor je klaar. Voor jou kan deze complexe klus elk jaar als een verplichting voelen. Wij halen er juist voldoening uit om jou te helpen met de belastingaangiften en zoveel mogelijk belastingvoordeel te behalen. Dit zijn de voordelen als je jouw belastingaangiften aan ons uitbesteed:

 • Vakkennis is up to date
 • Uitstel belastingaangiften ten opzichte van het zelf indienen
 • Bespaart je veel tijd
 • Voorkomt onnodige boetes bij het verkeerd aangeven
 • Laat je door ons de jaarrekening opstellen? De belastingaangiften liggen in het verlengde hiervan.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

John van der Graaf

John van der Graaf

Accountant Administratieconsulent

Aad Dobbe

Aad Dobbe

RA RV

Wouter Wilbrink

Wouter Wilbrink

Assistent-accountant

Estate planning
Onze estate planners maken een plan op maat om jouw vermogen zo gunstig mogelijk over te dragen. Zo heb jij (financiële) rust.
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?