Sterk! voor ondernemers en jou

Accountancy & administratie

FINANCIËLE RAPPORTAGES EN DASHBOARDING

Hoe staat mijn bedrijf ervoor? Hoe maak ik de juiste beslissingen? En hoe kan ik op tijd bijsturen? Financiële rapportages kunnen je hierbij helpen. Ze geven je tot in de puntjes inzicht in jouw financiële situatie. Dit vormt de basis voor het maken van strategische beslissingen. Vind jij het aflezen van financiële rapportages onoverzichtelijk? En mis je het snel kunnen schakelen naar de bedrijfsvoering? Dan kun je jouw financiële rapportage vertalen in een dashboard, oftewel een visuele weergave van data. Hierdoor zijn jouw actuele cijfers in een oogopslag zichtbaar. Zo kun je nog sneller bijsturen en betere besluiten nemen. Dit allemaal in minder tijd dan voorheen. Heb je hulp nodig bij jouw financiële rapportages en lijkt een dashboard jou handig? Bij Omnyacc ben je aan het juiste adres.

FINANCIËLE RAPPORTAGES: HOE STAAT MIJN BEDRIJF ERVOOR?

Financiële rapportages helpen je inzichtelijk te krijgen hoe je bedrijf ervoor staat. Wanneer je dit periodiek laat doen heb je vergelijkingsmateriaal voor eerdere en toekomstige perioden. Dit kan per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar. Knelpunten binnen de organisatie krijg je ook sneller inzichtelijk met een financiële rapportage. Net zoals het opsporen van verbanden die kunnen leiden tot groeikansen. Naast het interne belang kunnen rapportages ook nodig zijn bij kredietaanvragen. Het maken van financiële rapportages kost tijd en aandacht. Wij helpen je graag hierbij en adviseren je bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Bij Omnyacc kun je terecht voor:

 • het opstellen van managementrapportages
 • het opstellen van een balans-, exploitatie- en liquiditeitsbegroting
 • het opstellen van verschillende scenario’s
Assistent-accountant

Mats Molenaar

“Meten is weten en zo kun je op basis van de rapportages tijdig bijsturen.”

DASHBOARDING: INZICHT IN ÉÉN OOGOPSLAG

Een dashboard is een visuele samenvatting van financiële rapportages. De belangrijkste conclusies presenteren we door middel van taart-, staaf en lijndiagrammen. Hierdoor worden de financiële rapportages eenvoudig te lezen, of eigenlijk te bekijken! Voor gedetailleerde informatie over een bepaalde statistiek kun je altijd even de rapportage induiken. Maar om te weten hoe jouw onderneming er financieel voor staat is een dashboard aflezen genoeg. En je hebt maar een oogopslag nodig!

Video afspelen

DE VOORDELEN VAN DASHBOARDING

Dashboarding heeft veel voordelen:

 • Al jouw financiële gegevens in één oogopslag
 • Elke dag realtime informatie
 • Boekhoudprogramma’s koppelen aan het dashboard
 • Snel bijsturen op actuele cijfers
 • Meerdere bv’s automatisch koppelen in het online dashboard
 • Hulpmiddel bij besluitvorming
 • Tijdbesparend, want er hoeven geen ingewikkelde rapportages doorgespit te worden
 • Meerdere bv’s worden automatisch gekoppeld in het online dashboard

Let op!

Een dashboard is niet geschikt voor financieringsaanvragen.

VISIONPLANNER: REALTIME INFORMATIE

Voor online dashboarding gebruiken wij Visionplanner. Om de informatie realtime te houden koppelen we de financiële administratie, zoals Exact of Imuis, aan Visionplanner. Hierdoor kun je snel statistieken achterhalen. Je kunt namelijk op een bepaalde statistiek klikken, waardoor je bij de facturatie terecht komt. Een interactieve tool dus! Niet financiële informatie kunnen we ook verwerken in het dashboard, zoals personeelsinformatie of verkoopgetallen. Net zoals jouw persoonlijke KPI’s. Daarnaast kun je medewerkers machtigen tot het online dashboard. Iedere medewerker kun je zijn/haar eigen rechten toezeggen, zodat ze alleen de informatie zien die voor hen belangrijk is.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Financiële administratie

Financiële administratie

Het digitaliseren van jouw financiële administratie levert inzicht en tijd op. Wil jij ook 24/7 inzicht in jouw cijfers? Wij helpen je graag.
Wouter Wilbrink

Wouter Wilbrink

Assistent-accountant

Rens Bakker

Rens Bakker

Assistent-accountant

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?