De koffie staat altijd klaar
Werken bij Omnyacc Heemstede
Nuchter
Zaken 'gewoon' goed geregeld
Hecht team
Interesse in de mens achter het dossier

Vanuit ons authentieke pand aan de Lanckhorstlaan bedienen wij met een team van 13 ervaren specialisten een grote groep ondernemers en particulieren. Beiden lopen al vele jaren bij ons binnen. En vaak zonder afspraak, omdat ze weten dat er altijd wel iemand is om ze te helpen met een vraag of formulier. Dit kenmerkt niet alleen de samenwerking met onze klanten, maar ook ons team. Benieuwd naar onze gemoedelijke sfeer? Stap gerust eens binnen. De koffie staat altijd klaar.

Over Heemstede

Wat wil de ondernemer? Wat motiveert hem of haar? Dat is ons uitgangspunt. De interesse in de mens achter de dossiers is voor ons meer dan vanzelfsprekend. We zijn veel in contact met onze klanten. Hierdoor kun je blijven verrassen met toepasbare en praktische oplossingen. De loyaliteit en het vertrouwen wordt gewaardeerd. Wij zijn heel trots dat wij nog steeds klanten bijstaan die ooit bij de oprichters van het kantoor zijn begonnen. En het is niet voor niets dat we heel wat jubilea vieren voor collega’s die 12,5 jaar en langer in dienst zijn.

“Ik doe wat ik doe omdat het iedere dag weer afwisselend werk is. Van het overleggen met onze klanten tot het sparren met collega’s. Elke dag is anders. Het is fijn als klanten en collega’s vertrouwen in je stellen.”
Inge Rees
Fiscalist en vennoot

Alles goed voor elkaar

De zaken zijn hier ‘gewoon’ goed geregeld. Dat past ook bij ons nuchtere karakter. Qua kennis zijn we op de hoogte van de laatste ins en outs (test ons gerust uit!) en ook op het gebied van digitalisering zijn er al veel stappen gezet. De processen zijn goed ingericht en iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Wel zo prettig werken. 

Uitblinkers van kantoor

Naast onze kernactiviteiten accountancy en fiscaliteit kunnen ondernemers voor nog veel meer zaken bij ons kantoor terecht. We noemen deze diensten graag even op, want we zijn er best trots op:

  • Regelmatig begeleiden wij kandidaat-kopers en/of verkopers bij het verkoopproces van hun onderneming. Wij begeleiden het traject van a tot z.
  • We doen niet alleen de cijfers, maar begeleiden onze klanten ook op het gebied van financieel management.
  • Door middel van onze specialisten financiële planning bieden wij ondernemers inzicht en overzicht in de financiële huishouding, zodat zij nu en later de dingen kunnen doen die ze willen.
  • Wij verzorgen de salarisadministratie en adviseren op het gebied van arbodienstverlening en personeelsmanagement en alles daar tussenin.

Het reilen en zeilen op kantoor

Wij zijn een hechte groep die fijn samenwerkt. Iedereen mag en kan zijn steentje bijdragen. We hebben korte lijnen en weten van iedereen zijn of haar expertise. Vind je het prettig met een collega of collega’s op een kamer te werken? Dat kan. Het is ook mogelijk om je terug te trekken in een eigen ruimte. Dat zijn de voordelen van het werken in een uniek pand. Verder goed om te weten? Vers fruit ligt uiteraard voor je klaar. En bij ons krijg je een keer per maand een ontspannende stoelmassage. Goed geregeld toch?

Omnyacc Heemstede
Lanckhorstlaan 8
2101 BD, Heemstede
Openingstijden: 08:30 - 17:00