STAGE LOPEN BIJ OMNYACC?

Dat kan! Als je bij ons stage loopt, krijg je begeleiding en ondersteuning gedurende je hele leerproces. We leren je veel in de praktijk. Wij kennen geen drempels, wel een fijne samenwerking. Teamgeest en collegialiteit spelen een belangrijke rol. Wist je dat 4 van de 5 stagiaires blijven werken? Sterk hè?!

Wat kun je verwachten tijdens jouw stage?

Onder andere van jouw buddy leer je de fijne kneepjes van het vak in de praktijk. Bij Omnyacc werk je echt voor de klanten. We zijn een hecht team en het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken. Inzet en kwaliteit is de norm, dit wordt ook beloond. Enthousiasme en leergierigheid helpt je verder. Oh en overwerken? Dat komt bij ons bijna niet voor. We streven er voor iedereen naar om het werkpakket zo in te richten dat je dit binnen normale werktijden kan verrichten.

Wanneer kun je bij ons stage lopen? 

We zijn een full service advieskantoor. Dit betekent dat we stagemogelijkheden hebben op diverse afdelingen bij onze vestigingen. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor de volgende opleidingsrichtingen:

  • Accountancy (de samenstel- en controlepraktijk)
  • Fiscaal advies
  • HRM
  • Financiële administratie

Ben je Accountancy student en weet je nog niet welke kant je op wil (samenstel of controle)? Geen probleem! Het is mogelijk om beide te ontdekken.

“Kopiëren of andere rottige klussen? Nee, hier werk je echt voor klanten.”
Lynn de Goede
Assistent Accountant

Young Professional Dag

Twee keer per jaar organiseert de Omnyacc Academy de Young Professional Dag. Een dag die in het teken staat van het ontwikkelen van jouw soft skills. Je leert niet alleen een hoop, maar is er veel lol gegarandeerd. Ook ontmoet je hier de collega’s van andere vestigingen.

Zo hebben we o.a. een training gehad over klantgerichtheid. Ontzettend belangrijk. Ook elkaar beter leren kennen en plezier staat op het programma. Lasergamen, golfen, jeu de boule of karten: you name it. De reacties op eerdere edities waren heel goed. Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent als het zover is!

Hoe is het om stage te lopen bij Omnyacc?

In de video vertelt Jasper over zijn stageperiode bij de samenstelpraktijk van Omnyacc Den Helder. Benieuwd hoe Jasper bij Omynacc terecht is gekomen, hoe hij de stageperiode ervaart, welke werkzaamheden hij uitvoert en wat de werksfeer is? Bekijk de video!