Ons specialisme is niet een branche, maar ondernemerschap
Werken bij Omnyacc Zwaagdijk
Nieuwsgierig naar verhaal achter de cijfers
Live muziek
Menig jubilea gevierd
Nuchter

Gewoon nog ouderwets hard werken. Dat doen wij op ons kantoor in Zwaagdijk. En dat werkt, want bij ons vind je veel klanten van het eerste uur. Net als veel collega’s die al menig jubilea bij ons hebben gevierd. Ons hoge kennisniveau, drive om te kijken naar het verhaal achter de cijfers en focus op langdurige relaties zijn kenmerkend. Als je ons wilt leren kennen hoef je alleen maar binnen te stappen. Tot snel?!

Over Zwaagdijk

Je vindt ons kantoor op de Bollenmarkt 8. Samen met een team van 17 ervaren specialisten maken wij ons dagelijks sterk voor onze klanten. Ons specialisme is niet een branche, maar ondernemerschap. Wij adviseren onze klanten in elke fase hiervan. De vertrouwensband is voor ons essentieel. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in het verhaal achter de klant én de cijfers. Voor ons niet meer dan logisch!

Alles goed voor elkaar

De zaken zijn hier ‘gewoon’ goed geregeld. Dat past ook bij ons nuchtere karakter. Qua kennis zijn we op de hoogte van de laatste ins en outs (test ons gerust uit!) en ook op het gebied van digitalisering zijn er al veel stappen gezet. De processen zijn goed ingericht en iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Wel zo prettig werken.

“Aan de ene kant vind ik het met cijfers werken erg leuk, maar alleen het optellen en aftrekken voegt niets toe. Het ondernemersverhaal daar gaat het om. Daar kom ik graag elke dag voor naar kantoor. Zonder verhaal is het een lege huls. Praten over plannen, hoe dit uitkomt en hoe we eventueel kunnen bijsturen, daar word ik blij van. Dat maakt ons vak zo interessant.”
Siem Jan Deen
Accountant en vennoot

Uitblinkers van kantoor

Naast onze kernactiviteiten accountancy en fiscaliteit kunnen ondernemers voor nog veel meer zaken bij ons kantoor terecht. We noemen deze diensten graag even op, want we zijn er best trots op:

  • Regelmatig begeleiden wij kandidaat-kopers en/of verkopers bij het verkoopproces van hun onderneming. Wij begeleiden het traject van a tot z.
  • We doen niet alleen de cijfers, maar begeleiden onze klanten ook op het gebied van financieel management.
  • Door middel van onze specialisten financiële planning bieden wij ondernemers inzicht en overzicht in de financiële huishouding, zodat zij nu en later de dingen kunnen doen die ze willen.
  • Wij verzorgen de salarisadministratie en adviseren op het gebied van arbodienstverlening en personeelsmanagement en alles daar tussenin.

Een dagje bij ons op kantoor

Bij ons hoef je niet perse je radio aan te zetten voor lekkere achtergrondmuziek tijdens het werken. Onze collega Marryelle is namelijk naast accountant en belastingadviseur óók zangeres in een band. Live muziek, vink. In de pauze halen wij graag een frisse neus tijdens een lekkere wandeling. Vers fruit ligt uiteraard voor je klaar in de kantine. Verder goed om te weten? Bij ons krijg je een keer per maand een ontspannende stoelmassage.

Omnyacc maakt je sterk

Ook buiten het werk vervullen wij belangrijke randvoorwaarden:

  • Ontwikkelen doe je met de Omnyacc Academy: wij delen frequent kennis door vaktechnisch overleg per discipline, ook vestigingsoverstijgend. Voor onze jonge talenten wordt twee keer per jaar de Young Professional dag georganiseerd en voor titelhouders de Summercourse. Studiemogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Jaarlijks worden op onze vestigingen interne cursussen georganiseerd.
  • Bij Omnyacc ben je zelf regisseur van je toekomst: je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol te pakken en je klantenportefeuille te bedienen. Het vertrouwen is groot. Ook privé kun jij het regelen zoals jij wilt. Flexibele werktijden maakt dat je bijvoorbeeld je kinderen naar school kunt brengen.
Omnyacc Zwaagdijk
Bollenmarkt 8a
1681 PJ , Zwaagdijk
Openingstijden: 08:30 - 17:00