Fiscaal advies

INTERNATIONAAL FISCAAL ADVIES: SAMENLOOP VAN REGELS

Ga je met jouw werkzaamheden de grens over? Denk je aan emigratie? Of neem je internationale arbeidskrachten in dienst voor de werkzaamheden in Nederland? Voor alle grensoverschrijdende activiteiten krijg je niet alleen te maken met de Nederlandse belastingregels, maar ook met regels uit een ander land. De samenloop van deze regels kan erg complex worden. Ga jij de grens over of haal je over de grens naar jou toe? Onze specialisten hebben de kennis in huis om de buitenlandse belastingregels in kaart te brengen. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij een internationaal netwerk van accountants en adviseurs die wij kunnen inschakelen.

INTERNATIONAAL FISCAAL ADVIES: WAT BIEDEN WIJ AAN?

Er zijn veel verschillende situaties waarbij je te maken krijgt met de buitenlandse wet- en regelgeving. Dit is een greep uit onze diensten:

  • hulp bij het vaststellen van de gevolgen voor inkomsten- en loonbelasting, de sociale verzekeringen en pensioenvraagstukken
  • ondersteuning bij administratieve vereisten bij grensoverschrijdende activiteiten
  • opstellen van belastingaangiften rekening houdend met grensoverschrijdende activiteiten of een emigratie/immigratie
  • advies bij het aantrekken of inhuren van buitenlandse arbeidskrachten
  • advies over de beste fiscale en juridische structuur voor activiteiten in het buitenland
  • sparringpartner en klankbord bij het plannen van jouw unieke situatie


OVER DE GRENS MET OMNYACC?

Sla jij jouw ondernemersvleugels uit in het buitenland? Onze specialisten hebben al veel ondernemers geholpen die te maken krijgen met de buitenlandse wet- en regelgeving. Daarnaast werken wij met veel persoonlijk contact en heb je een vast contactpersoon. Binnen onze organisatie werken we met korte lijnen waardoor het mogelijk is snel te schakelen.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?