Vestigingen

OMNYACC GOESDEEN - ZWAAGDIJK

Het beste van twee werelden vind je hier. Allereerst de fusie die in 2011 van Omnyacc de Noord & Partners en GoesDeen een sterke organisatie smeedde. Maar zeker ook de combinatie van het hoge kennisniveau, één van de pijlers hier, gemixt met de oprechte interesse in onze klanten. Zowel medewerkers als klanten blijven zich graag aan ons binden. Daarnaast staat automatisering al jaren hoog op de agenda met als resultaat een hoge mate van efficiëntie en genoeg tijd over voor het behalen van jouw doelen! Benieuwd wat ons team voor je kan betekenen?

VERHAAL ACHTER DE CIJFERS

De cijfers zijn een goede afspiegeling van wat je hebt gedaan het afgelopen jaar. Iets waar wij dagelijks mee bezig zijn voor onze klanten. Maar daar doen wij het niet alleen voor. De cijfers beginnen pas te leven als wij weten wie daarachter zit. Wat zijn je dromen als ondernemer? Wat wil je bereiken en wanneer? Voor ons is het heel belangrijk om te weten wat je beweegt en waar je mee bezig bent. Dat maakt het voor ons zo interessant en zo makkelijk om die paar extra stappen voor je te zetten.

Vennoot en accountant

Siem Jan Deen

“Aan de ene kant vind ik het met cijfers werken erg leuk, maar alleen het optellen en aftrekken voegt niets toe. Het ondernemersverhaal daar gaat het om. Daar kom ik graag elke dag voor naar kantoor. Zonder verhaal is het een lege huls. Praten over plannen, hoe dit uitkomt en hoe we eventueel kunnen bijsturen, daar word ik blij van. Dat maakt het vak van een accountant zo interessant.”

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Wij durven wel te stellen dat je voor praktisch al je ondernemersvragen bij ons terecht kunt. Heb je personeel dan gaan we aan de slag met verzuim en de preventie. Wil je weten wanneer je kunt stoppen met werken en of je dan wel genoeg geld hebt om van te leven? Onze financieel planner en vennoot Sietze Alkema zoekt het voor je uit. Je zult nog verbaasd staan van de mogelijkheden. Heb je plannen om uit te breiden en heb je daarvoor een financiering nodig? Wij gaan hiermee aan de slag. Geef ons jouw uitdaging maar!

Taxi Kaijer

Rob Kaijer

“Voorheen had ik een aparte arbodienst en apart mijn verzekeringen geregeld. Uiteindelijk moet het veel simpeler kunnen dacht ik. Nu hebben we alles bij jullie en heb ik regelmatig contact met Annette (Van Opzeeland, pensioenadviseur bij Omnyacc). De samenwerking loopt goed, al word ik niet altijd blij van al die regels. Marryelle verzorgt de jaarrekening en met Siem Jan kan ik goed sparren. Wat speelt er, wat willen wij en hoe kunnen wij dat in een goed vat gieten. Schoenmaker blijf bij je leest, dat is toch wel de les die ik heb geleerd.”

LANGDURIGE RELATIES IN EEN BIJDETIJDS KANTOOR

Op ons kantoor vind je veel klanten van het eerste uur. Ook met onze medewerkers hebben we al veel jubilea gevierd. Als je denkt dat het hier dan een ingedutte boel is dan heb je het mis. Onze klanten kunnen dat beamen. Niet alleen in kennis zijn we op de hoogte van de laatste ins en outs (test ons gerust uit!) ook op het gebied van digitalisering zijn er al veel stappen gezet. De tijd die we investeren in onze medewerkers en ontwikkeling van onze processen maakt dat we kunnen bieden wat jij nodig hebt! Sterk toch?

Vennoot en registeraccountant

Jos de Lange

"Om onze klanten nog beter en efficiënter te kunnen bedienen zijn wij continue bezig met verbetering van online activiteiten en automatisering, zonder het persoonlijk contact uit het oog te verliezen. Dit is en blijft één van de belangrijkste voorwaarden voor een samenwerking.”

SAMEN DOEN WE HET

In ons vak heb je altijd met mensen te maken. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat onze collega’s plezier hebben in hun werk en geïnteresseerd zijn in de klanten waar ze voor werken. Die passie zien we terug. 

Bekijk ons team >

VAN ONDERNEMERS VOOR ONDERNEMERS

Ben je op zoek naar een sparringpartner? Iemand die echt snapt waar jij als ondernemer tegenaan loopt? Dan zit je hier goed. Je krijgt te maken met echte ondernemers. Naast je vaste contactpersoon krijg je een team van mensen om je heen dat naar alle facetten kijkt. Wij denken vanuit jouw behoefte en zo werken wij ook. Wij willen geen overbodige diensten aan je verkopen, maar puur aanbieden wat je nodig hebt om je bedrijf zo goed mogelijk te runnen.

Fiscalist en accountant

Marryelle Deen

“Naast mijn rol als accountant en fiscalist run ik samen met mijn man Marcel ons tuinbouwbedrijf in bloemkool in Andijk en ben ik zangeres in een band. Alle facetten van het ondernemerschap komen voorbij. Ik weet echt waar je het over hebt!”

FEITEN OVER ZWAAGDIJK

  • Al sinds de jaren '80 actief met ondernemersvraagstukken
  • Enthousiast en oprecht geïnteresseerd 30-koppig team
  • Van financieel planners, accountants tot pensioen- en HRM-adviseurs: alles onder één dak
  • Digitale processen, zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen
  • Goede ingang bij financiële instellingen / banken

Uitgelicht

SPECIAAL VOOR JOU

Jos de Lange

Jos de Lange

Accountant

Kjell de Wit

Kjell de Wit

Assistent-accountant

Demi Guijken

Demi Guijken

Communicatiemedewerker

Brenda Mol

Brenda Mol

Assistent-accountant

Annemarie Braam

Annemarie Braam

Officemanager

Petra Keesman-Joziasse

Petra Keesman-Joziasse

Belastingadviseur

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor