Vestigingen

OMNYACC GOESDEEN - HEEMSTEDE

Jou zo goed mogelijk bijstaan in alles waar je als ondernemer tegenaan loopt. Daar gaat het om. Zowel particulieren als ondernemers lopen al vele jaren binnen bij ons accountantskantoor aan de Lanckhorstlaan. Vaak zonder afspraak, omdat ze weten dat er altijd wel iemand is om ze te helpen met een vraag of formulier. Onze klanten voelen zich hier thuis. Deze gemoedelijke sfeer kenmerkt niet alleen de samenwerking met onze klanten, maar ook ons team. Wat wel continu verandert is de ontwikkeling van onze vakkennis en de verdere digitalisering van onze processen. Want het gaat ons maar om één ding: jou zo goed mogelijk bijstaan in alles waar je als ondernemer tegenaan loopt. Wil jij ook eens een goed gesprek? Stap gerust een keer bij ons binnen in Heemstede!

Accountant en vennoot

Siem Jan Deen

“Wij zijn trots dat we nog steeds klanten mogen bijstaan die ooit bij de oprichters van het kantoor zijn begonnen. Dat is voor ons een teken dat loyaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan.”

ECHT INLEVEN

Onze interesse in onze klanten en hun onderneming is voor ons vanzelfsprekend. Een voorwaarde ook om met de klant mee te denken. Wij zijn geïnteresseerd in de mens achter de dossiers. Door ons te verdiepen in de onderneming samen met de aanwezige kennis kunnen we echt iets betekenen. Daar gaat het ons om. Zowel in de praktische uitvoering, maar juist ook in lastige tijden wanneer een klant op onze steun rekent.

Ronald de Vries, relatiebeheerder: “Wij spreken onze klanten vaak. Zowel zakelijk als privé weten we wat er speelt.”

DOE MAAR GEWOON

Jazeker, we hebben een breed dienstenpakket waarmee we jou als ondernemer goed kunnen bedienen. Daar zijn we ook best trots op. Maar hoog van de toren blazen dat past niet bij ons. Het motto ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ is echt van toepassing op ons. Gewoon hard werken, zonder poeha. Van zzp’er tot groot bedrijf, iedereen is welkom bij ons.

CLOSE TEAM

Wij zijn een hechte groep die fijn samenwerkt. Het is niet voor niets dat we heel wat jubilea vieren voor collega’s die 12,5 jaar en langer in dienst zijn. Iedereen mag en kan zijn steentje bijdragen. 

Inge Rees, fiscalist en vennoot: “Ik doe wat ik doe omdat het iedere dag weer afwisselend werk is. Van het overleggen met onze klanten tot het sparren met collega’s. Elke dag is anders. Het is fijn als klanten en collega’s vertrouwen in je stellen.”

Bekijk ons team >

FEITEN OVER HEEMSTEDE

  • Ontstaan in de jaren '60 en uitgebreid met een vestiging in Zwaagdijk in 2004
  • Korte lijnen en vaste aanspreekpunten in ons team van 12 collega’s
  • Trots op breed dienstenpakket en hoge mate van digitalisering
  • Iedereen is welkom en de koffie staat altijd klaar, ook zonder afspraak!
  • Goede ingang bij financiële instellingen / banken
Jacqueline Brijker

Jacqueline Brijker

Salarisadviseur

Roelof Schoonheim

Roelof Schoonheim

Relatiebeheerder

Inge Rees

Inge Rees

Belastingadviseur

Demi Guijken

Demi Guijken

Communicatiemedewerker

Gido Overgoor

Gido Overgoor

Assistent-accountant

Quinty Kuper-Gulinck

Quinty Kuper-Gulinck

Recruitment & Employer Branding specialist